+36 30 252 63 82 happytimete@gmail.com

Táncos torna hölgyeknek, anyukáknak

Táncos torna hölgyeknek Debrecenben

Debreceni táncos torna hölgyeknek, anyukáknak!

… Ha unod már a szürke hétköznapokat
… Ha szeretnél egy kicsit végre csak magaddal törődni
… Ha egy kicsit szeretnél kiszakadni a cumisüveg és a pelusok világából
… Ha kellene valami rendszeres mozgás az életedbe
… Ha szeretsz táncolni, mozogni és szeretnél nőiesebb és magabiztosabb lenni vagy megszabadulni pár kilótól
… Ha szeretnél eltölteni pár órát olyan társaságban, ahol megértő fülekre találsz


És ha ezek közül legalább egy is igaz rád, akkor látogass el a csak hölgyeknek, anyukáknak szóló csoportjainkra!

Azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a keményebb edzéseket, de szeretnék formálni az alakjukat, és a tánclépések révén még szórakozva is érezhetitek magatokat.

** ÚJ CSOPORT **

A gyakorlatok többsége állva történik, csak a hosszabb lenyújtás során megyünk le a talajra.
Debreceni táncos torna hölgyeknek, anyukáknak: február 6-tól minden csütörtökön 19.00-20.00 között

Becsatlakozni folyamatosan van lehetőség!

A tanfolyamokra a 4 alkalmas bérletet érdemes megvásárolni, ami egy hónapig érvényes, és így lehetőséget ad arra, hogy egy alkalmat anélkül hiányozz, hogy az bármiféle negatív hatással lenne a pénztárcádra.
A bérlet ára: 4000 Ft
Az óra díja: 1500 Ft/ alkalom

GY.I.K.

 1. Ez olyan, mint a zumba?
  Nem, nem olyan mint a zumba. A zumba előre le van koreografálva és ismétlődő részek is vannak benne. Ezzel ellentétben itt nincs előre elkészített koreográfia, és több a torna elem is benne.
 2. Ha nem tudok táncolni, akkor is mehetek?
  Persze. Azok a lépések, amiket bele teszünk könnyen elsajátíthatóak, és mivel sokat ismételjük, az óra végére profin fogod tudni.
 3. Milyen ruhába menjek?
  Ami számodra kényelmes. Le fogsz izzadni, úgyhogy a váltóruha ajánlott, és a torna gyakorlatok miatt egy sport cipőt is tegyél el magaddal.
 1. Milyen korosztálynak ajánlott?
  12 éves kor felett várjuk a csoportba a jelentkezőket egészen az örökifjakig. Nem korhoz kötött, ugyanakkor mindenki másmilyen állóképességgel rendelkezik, ami miatt célszerű kipróbálni és utána dönteni arról, hogy valóban nektek való ez az óra.
 1. Ha ez nem zumba, akkor mégis hogyan kell elképzelni az órát?Először is kezdünk egy jó kis bemelegítéssel, amivel felkészítjük az izmainkat a mozgásra. Ez után (főleg az első 1-3 órán) tanulunk pár olyan tánclépést, amit az óra során használni fogunk. Ezt követően pedig kezdődik az aerobik lépések és a tánclépések egyszerű kombinációja. A 60 perc úgy el telik, hogy szinte észre sem veszed, sőt azon kapod magad, hogy vágynál még további egy órára.
 2. Milyen problémámat tudom az órával megoldani?
  Először is a szervezeted több energiával fog rendelkezni, megnő a tüdőkapacitásod és a vérbőséged is az óra ideje alatt tehát mint minden mozgás, jó hatással van a szervezetedre. Másrészt egy ilyen órán 3-500 kalóriát is el tudunk égetni. Ugyanakkor a tévhittel ellentétben csak kardió mozgással senki sem fog hirtelen 10 kilót fogyni. A kardió mozgás lassan de fokozatosan szálkásít, ugyanakkor a fő célja a szív és a vérkeringés állapotának javítása az állóképesség folyamatos fejlődése mellett. Ezen kívül a zene, a mozgás lélektani hatása miatt a depresszió ellen is kiváló.

Ajánló

Torna hölgyeknek: Ha unod a konditermekben sivárságát, és ha magadat nem tudod otthon rávenni az edzésre, akkor mi segítünk ebben.
Debreceni torna hölgyeknek, anyukáknak!
Várunk a csak hölgyeknek, anyukáknak szóló tornánkon, ahol fokozatosan terheljük az izmokat, nem pedig egyszerre várunk el tőletek nehéz és megerőltető feladatokat.