+36 30 252 63 82 happytimete@gmail.com

A Happy-Time

A Happy-Time Tánc egy 2016-ban alakult tánciskola, mely főleg latin táncok, show- és revütáncok és moderntánc oktatásával foglalkozik az esküvői nyitó tánc és a szalagavatós táncoktatás mellett.

Az egyesületet Tóth Tímea vállalkozóként hívta életre, aki ma is a tánciskola vezetője és ugyanakkor több csoport oktatója is. A tánciskola növendékei már az első hónapokban arany minősítéssel tértek haza versenyekről.  

A tánciskola 2019-ben szervezeti átalakuláson ment keresztül, így a ’19-es évadot egyesületként működve folytatta a táncoktatást.

Gyermek és felnőtt táncoktatás Debrecenben
Gyermek és felnőtt táncoktatás, esküvői nyitótánc oktatás, szalagavatós tánc oktatás, osztály tánc tanítása Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében.

Célunk

A tánciskola fő célja a tánc, mint sport és mint szórakozási forma megismertetése és terjesztése mind a felnőtt mind pedig a fiatal korosztály számára. Nem egy szokványos tánciskola vagyunk. Nem csak tagjaink testére illetve annak fejlesztése fordítunk hangsúlyt, hanem a mentális képességekre is. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek ne vesszenek el, ne kerüljenek számukra ártalmas közegbe.

Igyekszünk tematikus csapatépítő rendezvényeinkkel, “bulijainkkal” biztosítani számukra a kikapcsolódási lehetőséget is. Természetesen ezen rendezvényeket ingyenes biztosítjuk a csoportok számára.  

A név eredete

Nevünk főleg az oktatóink mentalitását tükrözi. Ugyanakkor a név megalkotásakor figyelembe vettük azt is, hogy mi azt szeretnénk, hogy a nálunk töltött idő alatt felszabadultan, jó hangulatban érezzék magukat a táncosok és óra után vidám hangulattal, feltöltődve, megújulva váljunk el egymástól.

Bár a foglalkozások alkalmával némi szigorúságot kell alkalmaznunk, de minden tanítványunk tudja hogy a foglalkozások előtt vagy után az öltözőkben még mi is együtt nevetgélünk velük. 

Stílusaink

Tánciskolánk igyekszik a csoportok tematikáját úgy felépíteni, hogy mind a kisebb mind pedig a nagyobb gyerekek megtalálják számukra a legmegfelelőbb táncstílust. 

Már a kis kezdő csoportunkban is tanítunk mazsorettet pomponos tánc formájában, latin tánclépéseket és moderntánc alapokat, hogy nagyobb korra egyszerűbb legyen a szakosodás. 

Gyerekként, tiniként és juniorként az alábbi stílusokban találhatod meg önmagad:

 • latin és standard táncok
 • show és revü táncok
 • moderntánc      

Ezen kívül a felnőttekről sem feledkeztünk meg! 

Ha érdekel hobbi szinten a tánc és a mozgás, akkor bizony te is jó helyen jársz. Az sem probléma ha nincs párod, vagy ha van de őt biztosan nem tudod rávenni a táncolásra.  

Felnőttek számára az alábbi stílusokat biztosítjuk:

 • latin és standartánc oktatás hölgyeknek és pároknak
 • táncos torna hölgyeknek 
 • torna hölgyeknek
 • burlesque tánc hölgyeknek
 • sőt egyéni pároknak is vállalunk felkészítést.

Iskolánk igyekszik teljeskörű táncoktatást folytatni, melynek köszönhetően az alábbi stílusokkal is kiegészítjük a táncoktatási szolgáltatásainkat:

 • esküvőre
 • szalagtűzőre
 • elsősavatóra
 • iskolai rendezvényekre
 • céges rendezvényekre.

Beiratkozásra év közben folyamatosan van lehetőség.

Youtube csatornánk:
https://www.youtube.com/channel/UClBefM6Fa-JC6yBfwcahX8w?view_as=subscriber

Jelentkeznél?

Gyermekként év közben folyamatosan be tudsz hozzánk csatlakozni bármelyik csoporthoz.
Felnőttként időszakosan új csoportokat is indítunk, de a meglévő csoportokba is várjuk folyamatosan a jelentkezést.
Jelentkezni telefonon a +36 30 252 63 82 telefonszámon tudtok, vagy e-mailben :happytimete@gmail.com

A tánc órák kipróbálására debreceni tánctermünkben bármikor van lehetőséged. A kipróbálás ingyenes.