+36 30 252 63 82 happytimete@gmail.com

Páros tánc – Pároknak

  • Ha szeretnétek megtanulni táncolni
  • Ha szeretnétek valami egyedi programot a pároddal
  • Ha szeretnétek kicsit magabiztosabban mozogni a táncparketten
  • Ha szeretnétek egy közös, rendszeres mozgásformát a pároddal
  • Ha szeretnél eltölteni pár órát olyan társaságban, ahol megértő fülekre találsz

És ha ezek közül legalább egy is igaz rád, akkor látogass el a csak pároknak szóló csoportjainkra!

-Igen! Csak pároknak, hogy ezzel is megakadályozzuk az esetleges párcserékből kialakulható konfliktusokat, valamint hogy megteremtsük köztetek a harmóniát is.


Latin- standard- és showtáncok a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink legjobb, legpörgősebb zenéire. Nincs felső korhatár. Nincs kötöttség, és nincs izgalom, hogy mi van akkor ha valami nem megy azonnal. Ha nem megy, addig táncoljuk míg jó nem lesz, míg biztosnak nem érzitek a lépéseket, a mozdulatokat. A lényeg az önfeledt jó kedv, a vidám hangulat és persze a pároddal közösen eltöltött szórakoztató idő.


Mi a tapasztalatunk?

A közel 10 év alatt sokféle embertípus fordult meg a kezünk alatt. Volt aki mindig morcosan érkezett és vidáman távozott, volt aki elfogadta, hogy nem mindig megy minden azonnal, volt akinek néhány lépés évek után sem ment, de van aki most is már majdhogynem profi táncosként jár az óráinkra. De egy valami mindenkiben közös volt. A tánc és a zene szeretete, a kikapcsolódni vágyás… 

Mi – a Happy-Time Táncegyesület oktatói – ezt tudjuk a felnőttek számára biztosítani.
Heti egy óra, amikor nem kell azon gondolkozni, hogy vajon a tánctermen kívül mi zajlik. Nem kell a munkahelyi stresszel foglalkoznod, hiszen éppen ez az a hely, ahol le tudod vezetni a stresszt. Nem kell azon sem gondolkoznod, hogy vajon a tanár mit szól, ha valami nem megy, mert a tanár (azaz mi) rugalmasan kezeljük ezeket a dolgokat. Ha valami nem megy, átnézzük, gyakoroljuk.
Alszunk rá egy hetet és már is jobb lesz.

Mindezt Debrecen egyik legjobb árán tesszük. (7000 Ft/hó/pár)