+36 30 252 63 82 happytimete@gmail.com

Torna hölgyeknek

Ha unod a konditermekben sivárságát, és ha magadat nem tudod otthon rávenni az edzésre, akkor mi segítünk ebben.
Debreceni torna hölgyeknek, anyukáknak!
Várunk a csak hölgyeknek, anyukáknak szóló tornánkon, ahol fokozatosan terheljük az izmokat, nem pedig egyszerre várunk el tőletek nehéz és megerőltető feladatokat.

Kinek ajánljuk? 

Minden 12 év felettinek, aki szeretné a testét karban tartani. Aki szeretne egy kicsit mozogni. Felső korhatár nincs.  A cél, hogy a felesleges zsírt izommá alakítsuk át, és hogy energiával töltsük meg a szervezetedet.

Az óra menete
A foglalkozások 55 percesek, melyből az első 15-25 perc egy átfogó minden izmot megmozgató melegítés. Ezt követően pedig a különböző izmok erősítése valamint enyhe nyújtása következik különböző eszközök segítségével (erősítő szalag, nyújtó szalag, súlyzó stb.). A foglalkozásokat 5 perces lenyújtással fejezzük be. 

Milyen gyakorlatokat végzünk?
  • állóképesség javító
  • testtartás javító /gerinctorna alapok/
  • egyensúlyérzék javító
  • kar-, has-, hát- és combizomerőstő
  • combfeszesítő
  • derék- csípő és combizom nyújtó stb.
Mire figyelünk?

A gyakorlatokat úgy állítjuk össze, hogy a fokozatosság elvét vesszük figyelembe, ami azt jelenti, hogy bár terheljük az izmokat, de nem olyan mértékben mint a konditermek órái. A gyakorlatokat igyekszünk olyan formában átadni nektek, hogy akár otthon is meg tudjátok csinálni.   

A foglalkozások időpontja:

Minden keddne 18.00-19.00 között 

A foglalkozások helyes: Debrecen, Batthyány utca 11/b belső udvarában

Minden esetben előregisztrációz szükséges, amit e-mailen vagy telefonon tehetsz meg.

Áraink:
  • 1 alkalom: 2000 Ft
  • 4 alkalmas bérlet (havidíj): 6000 Ft
  • 10 alkalmas bérlet: 12000 Ft  

A foglalkozások helye: Debrecen, Batthyány utca 11/b 

Tipp: 

Persze mindenkit a fogyás lehetősége vagy a zsírégetés motivál. Netán a nyári bikini alakját tervezi mindenki elővarázsolni. DE mi is a torna valódi lényege? 

Pont az, amit mi a gyerekeinknek akarunk átadni, ami nem más, mint az egészséges életmód. A sok zöldség és gyümölcs fogyasztás mellé bizony szükség van mozgásra is. És nem csak gyermekeinknek, hanem nekünk is. Gyermekeink csontozata még ruganyosabb, izomzatuk is könnyebben fejlődik. Viszont sokan elfelejtik, hogy nekünk már nem.

Arról ne is beszéljünk, hogy az ülőmunkától a hátunk fáj és az állóképességünk sem olyan, mint régen. A gerinc védelme, a has és hátizom erősítése egyre fontosabbá válik.

Íme pár otthonról végezhető tornagyakorlat is azoknak, akik elég motiváltak ahhoz, hogy otthonról tornázzanak.

De ha inkább videóról gyakorolnál, akkor mutatunk számodra egy igazán motiváló és vidám hangulatú videót is (angol nyelvismeret előny).