+36 30 252 63 82 happytimete@gmail.com

Felnőtt tánc és torna

Tánciskolánk az egészséges életmód és a stresszlevezetés miatt céljául tűzte ki, hogy ne csak a gyerekek hanem a felnőttek számára is elérhetővé tegye a tánctanulást, a mozgást, a tornázást.

Mindezt persze igyekszünk megfizethető áron, a legkedvezményesebben biztosítani a számotokra.  Foglalkozásaink felépítését úgy alakítottuk ki, hogy azok igazán jó hangulatban teljenek. Mindezt jó zenékkel, kellemes hangulattal próbáljuk elérni.

Hagyd egy kicsit a hátad mögött a hétköznapi stresszt, kapcsolódj ki, mert bizony te is megérdemled, hogy egy hosszú nap vagy hét után végre valami jó történjen veled!  Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik is igazán a neked való stílus, akkor ne habozz, kérd a segítségünket, vagy gyere el és próbáld ki az óráinkat! 

Mi közül válogathatsz?

Mi van akkor ha több minden érdekel?

Szerencsére bármelyik órát ki lehet próbálni. Ezen kívül, ha úgy érzed hogy több minden való neked, akkor kedvezményes áron akár az összes felnőtt csoportunkban részt tudsz venni!

Nem vagyok én öreg, vagy esetleg túl fiatal?

Táncolni, tornázni sosem vagyunk túl öregek vagy éppen túl fiatalok. Ha nem akar valaki fellépésre járni választhat magának egy olyan csoportot, ahol akár az édesanyjával, vagy a lányával együtt táncol vagy éppen tornázik. Közös programnak is szuper. Kikapcsolódtok, feltöltődtök, tanultok és még fogytok is.