+36 30 252 63 82 happytimete@gmail.com

Gyermek táncoktatás

Sosem lehet elég korán és elég későn elkezdeni!

Bizonyára te is láttad már gyermekedet otthon a televízió előtt táncolni! Ez már jó jel… lehet, hogy éppen ő lesz a következő Fred Aster!

Gyermekeknek már 4 éves kortól biztosítunk tánctanulási lehetőséget ugyanakkor a nagyobb korosztályt sem hagyjuk elveszni.

Az órák felépítését igyekszünk úgy kialakítani, hogy év közben több táncstílussal is megismerkedhetnek a kis és a nagy gyerekek. Már a kis kezdő csoportunkban is tanítunk mazsorettet pomponos tánc formájában, latin tánclépéseket és moderntánc alapokat, hogy nagyobb korra egyszerűbb legyen a szakosodás.

Milyen táncstílusokkal is ismerkedhettek meg?

  • Latin és standard táncok
  • Show és revütáncok
  • Moderntánc
  • Torna gyerekeknek
Csoportjainkról részletes információt a csoportnévre kattintva találhatsz:
Gyermek tánc oktatás Debrecenben 4 éves kortól

Gyermek táncoktatás Debrecen szívében

Gyermek tánc oktatásunk nem csak óvodásoknak és kisiskolásoknak, hanem középiskolásnak is szól. Órarendünket úgy alakítottuk ki, hogy a különböző korosztályok napirendjébe a legegyszerűbben a legtehermentesebben építsük bele a foglalkozásokat.

Fellépés a Márton napi Libalakomán 2018. november

A táncokat legtöbbször napjaink zenéire koreografáljuk, hogy a kicsik és a nagyok számára is élvezetes legyen. Fellépési lehetőséget valamennyi csoportnak biztosítunk az év folyamán.

Minden csoportra igaz az, hogy évente minimum 3 táncot elsajátítanak, melyből a nagyobb korosztály 1-2 táncot versenyre is visz.

Az ovis és kisiskolás csoportok a juniorokkal és a nagyokkal olykor közös nyitó vagy záró produkciót is táncolnak a fellépéseken. Ez nem csak a kisebbek számára nagy élmény, de a nagyobbak is rettentő mód élvezik a kicsikkel való munkát.

Betekintenél a táncainkba? Kattints IDE és csoportjaink táncait, fellépéseit te is megnézheted.

Kipróbálnál egy órát?

Ha nem vagy abban biztos, hogy neked való e valamelyik csoport, akkor látogass el a Batthyány utca 11/b szám alatti tánciskolánkba, és próbáld ki magad egy foglalkozáson. A kipróbálás díjmentes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött, melyet telefonon tudsz leadni.