+36 30 252 63 82 happytimete@gmail.com

Sok mindenkiben megfordul az az érzés, vagy az a gondolat, hogy Jó, jó, táncol a gyerek, nah de mégis hol?

A mi elveink pont erre a kérdésre válaszolnak és ennek az igénynek felelnek meg.  Oktatóinknál fontos a tánctanári végzettség illetve a tanítási tapasztalat. Ennek köszönhetően valamennyi oktatónk, hivatalos táncoktató vagy koreográfus is. Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, mely miatt évente több workshopon is részt veszünk, ezzel is lépést tartva az újabb és újabb trendekkel.

Ugyanakkor nem csak tanítunk, de ismerjük is a tanítványainkat! Foglalkozunk velük, és biztos hátteret nyújtunk számára.
Sokan nem is gondolják milyen fontos ez!

Régebben a gyerek igazán gyerek lehetett. Együtt tudtak játszani az utcán vagy a kertek udvarain a társaikkal. Illetve az iskolák testnevelésóráin is számos csoport és osztályépítő feladattal látták el a testnevelők a gyerekeket. Sajnos ma már nem ilyen egyszerű. Az iskolák többsége csak a kötelezően előírt feladatok gyakorlását erőltetik, hiszen a felmérőkkel a testnevelő tanárok az iskola színvonalát is emelni szeretnék. Persze ezzel nincs is gond, hiszen ki ne szeretné azt mondani, hogy abban az iskolában a legjobbak, a legügyesebbek a gyerekek, ahol ő tanít?  Ezzel minden tanár (és nem csak a testnevelő) így van. Mindenki szeretné a lehető legjobbat, a legtöbbet kihozni a növendékekből.

Mi, a Happy-Time Tánc Egyesület munkatársai is ezt szeretnénk elérni, csak nem mindegy hogy milyen áron! A gyerekeknek – bármilyen hihetetlen – még 17-18 évesen is szüksége van egy kis játékosságra. Nekünk már nem elég az, hogy jó táncosokat képezzünk. Azt is szeretnénk, hogy a debreceni táncosok élvezzék is amit csinálnak, és ne csak azért táncoljanak mert a szülő ezt akarja, vagy amiért a legjobb barátnő is táncol. Figyelembe vesszük a gyermekek igényét. Azt, hogy milyen zenét hallgatnak szívesen, hogy milyen ruhát hordanának szívesen, miben nem éreznék magukat kényelmetlenül.

Tudjuk, hogy sok mindenkinek nem fontos ez, majd úgyis arra táncolunk, vagy azt veszünk fel amit a tanár mond. Nos igen. Bizony mi is beleestünk ebbe a hibába. Aztán csodálkoztunk, hogy a színpadon a táncosok feszélyezve adják elő a produkciókat. Szerencsére tanultunk a hibánkból. Elmondhatjuk, hogy mi vagyunk a gyermekekért. Mi vagyunk azért, hogy őket elismerjék, hogy büszkék legyenek rájuk a társaik, a szüleik. És nem pedig fordítva. Éppen emiatt nem is a tömegtáncokat megelevenítő koreográfiáink vannak. Szeretjük tudni a gyerekek nevét, azt hogy hogy van, hogy érzi magát, milyen napja volt, és mi a véleménye bizonyos dolgokról. Interaktív feladatokat is kapnak, ahol nem csak kreatívnak kell lenniük, de igen… néha gondolkozniuk is kell.

Különböző, tematikus programokat nyújtunk számukra, ahol a kicsik és a nagyok együtt táncolnak és versenyeznek, na és persze szórakoznak egymással. A Halloween-i, a mikulás és a farsangi bulin kívül a nagyobbaknak évente 2-3 teremben alvós csapatépítő pizsamapartija is van, illetve gyerek nap környékén egy csapatfőzés szülőkkel együtt és nyáron a gálánk után de még a szeptemberi nagy hajrá előtt szintén egy nyári sütögetést biztosítunk. Mindezt természetesen díjmentesen, hiszen ettől válik igazán csapattá a csapat, és igazi közösséggé a közösség!